Gelasta Artline visgraat 1221 Premium Oak Mystic

Gelasta Artline Visgraat 1221

Gelasta Artline visgraat 1221 is een PVC vloer met een prachtige, matte uitvoering. Deze extra matte toplaag in combinatie met het formaat van de plank maakt de Gelasta Artline 1221 niet alleen bijzonder in zijn soort, het draagt in elke woonruimte bij aan een bijzondere look & feel. Juist de extra matte toplaag versterkt de houtlook, waardoor de vloer bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is. 
De Gelasta Artline visgraat 1221 is waterproof en hierdoor eenvoudig en snel schoon te maken. De hoge slijtweerstand staat garant voor een duurzame vloer, waardoor intensief gebruik geen probleem is. Tel daarbij het realistische decor, de prachtige variatie in eikenkleuren en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding op en je zult begrijpen dat de Artline een zeer geliefde vloer is.

Egaliseren en leggen van uw Gelasta visgraat PVC vloer

Egaliseren is noodzakelijk als u een PVC vloer wilt laten verlijmden. Egaliseren kan op een dekvloer van zandcement, anhydriet of tegels. Heeft u een houten dekvloer? Dan plaatsen we vooraf Jumpax platen. Maak gebruik van onze legservice. Onze eigen leggers komen uw PVC vloer bij u installeren en het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten van het eindresultaat. U ontvangt 1 jaar lang leggarantie als u gebruik maakt van onze legservice.

Prijs m2 excl. btw€ 30,54
Artikelnummer1221
Lengte x breedte (cm)60,96 x 15,24
Dikte (mm)2,5
Slijtlaag (mm)0,55
Pakinhoud2,79 m2
V-groefGeen v-groef
Kleurpremium oak
ModelVisgraat
Legsysteemverlijmd
VloerverwarmingGeschikt
Warmteweerstand (m2K/W)0,02
Gebruiksklasse huishoudelijkklasse 23
Gebruiksklasse commercieelklasse 32
Levertijd2-5 dagen
Fabrieksgarantie25 jaar

Beantwoord de vragen voor een offerte op maat!

Gelasta Artline visgraat 1221 Premium Oak Mystic