Gelasta Nova Artic Concrete Rigid Click 7401

Gelasta Nova Artic Concrete Rigid Click 7401.

Een betonlook is razend populair alleen verwerkt in een PVC tegel biedt het vele praktische en duurzame voordelen. De Nova collectie is ook verkrijgbaar in 60,96x60,96 en 91,44x91,44. Zo kun je ook in kleinere ruimtes hetzelfde tegeldecor perfect doorleggen zonder veel snijverlies. Daarnaast is de Nova 100% waterproof en dus ideaal voor de knoeiers onder ons, uitstekend te combineren met vloerverwarming en bovendien geluiddempend. Kortom: de trendy uitstraling van beton, het gemak van PVC.
De uitgebalanceerde stone embossed look van de Nova is geïnspireerd op wensen van de Nederlandse consument. De prachtige intermengeling van de tegels en de kleuren die tot in perfectie door ons eigen team zijn ontwikkeld, zorgen ervoor dat de Nova niet van echt beton te onderscheiden is. De Nova is breed toepasbaar en door zijn veelzijdigheid met vele interieurstijlen te combineren, van industrieel tot knus en sfeervol, van minimalistisch tot rustig en natuurlijk.

Het leggen van uw Gelasta tegel Rigid Click PVC vloer

Zitten er veel hoogteverschillen in uw dekvloer? Dan kunt u deze Rigid Click PVC vloer van Gelasta waarschijnlijk niet direct plaatsen. Er moet dan eerst worden geëgaliseerd óf u plaatst een ondervloer van een stevig plaatmateriaal. Plaats een geschikte ondervloer onder uw Rigid Click PVC vloer. Bij het kiezen van een ondervloer dient u rekening te houden met uw soort dekvloer en of u vloerverwarming heeft.


Prijs m2 excl. btw€ 39,63
Artikelnummer7401
Lengte x breedte (cm)91,40 x 45,70
Dikte (mm)6,0
Slijtlaag (mm)0,55
Pakinhoud2,40 m2
V-groef4-V microvelling
Kleurconcrete
ModelTegel
Oppervlaktestructuurstone embossed look
Legsysteemzwevend
VloerverwarmingGeschikt
Warmteweerstand (m2K/W)0.039
Gebruiksklasse huishoudelijkklasse 23
Gebruiksklasse commercieelklasse 32
Levertijd2-5 dagen
Fabrieksgarantie25 jaar

Beantwoord de vragen voor een offerte op maat!

Gelasta Nova Artic Concrete Rigid Click 7401