Laminaat met oneindige mogelijkheden

Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaat vloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Bij Altena Vloeren vind je altijd de laminaat vloer die het best bij jou past!

IJzersterk visgraat laminaat

Zit u niet te wachten op het onderhoud van een eiken visgraat vloer, maar vindt u een visgraat vloer wel heel mooi? Dan is het visgraat laminaat iets voor u!. De visgraat laminaat planken worden standaard met een fraaie 4-zijdige V-groef geleverd. Zo wordt het gezellige visgraat patroon nog meer benadrukt. Ook is de structuur van het eiken visgraat plaatje terug te voelen in de toplaag van het visgraat laminaat. Deze gelijklopende structuur wordt ook wel ‘register embossing’ genoemd. Zo bent u er zeker van dat u een natuurlijke eiken visgraat vloer in huis haalt met de uitstraling van een echte eiken houten visgraat vloer. Naast deze warme realistische look is de laminaat visgraat vloer ook voorzien van een sterke toplaag. Visgraat laminaat heeft totaal geen onderhoud nodig.

Eenvoudig leggen

Een Eiken houten visgraat leggen wordt normaal gesproken door de vakman gedaan. Een visgraat laminaatvloer is dankzij de klik verbinding voor de handige doe-het-zelver wel goed zelf te leggen. Uiteraard wil ons leg-team deze werkzaamheden voor u uitvoeren, wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Gebruik altijd een geschikte ondervloer voor laminaat!