DD Laminaat Trots Solide plank Marjolein

Zoek je een complete waterproof laminaatvloer? Dan is de Solide plank Laurier van Douwes Dekker trots-collectie precies wat je zoekt. De vloer heeft een intrigerend decor met levendige texturen! De Douwes Dekker Trots-collectie is een unieke serie laminaat plankenvloeren. Een zorgvuldig gekozen collectie van vier laminaatvloeren. De laminaatplanken zijn geproduceerd met een pressed bevel. Dit is een revolutionaire nieuwe techniek waarbij het patroon van de bovenzijde van de vloer doorloopt in de 4-zijdige vellingkant. Hierdoor zijn de vloeren 100% waterbestendig en daarom zeer geschikt voor iedere ruimte in huis! Let op: het vocht dat achterblijft op de vloer moet binnen 24 uur verwijderd worden. Samen met de embossed-in-register zorgt deze nieuwe techniek voor de meest natuurgetrouwe afwerking.

Met een warmteweerstand van 0,055 m2 K/W zijn deze vloeren ook uitermate geschikt voor vloerverwarming. De vloerdelen hebben een formaat van 126,1 cm x 19,2 cm en is 8 mm dik. De vloer kan gemakkelijk worden gelegd middels de Uniclic-verbinding.

Dus zoek je een moderne vloer met een onderhoudsvriendelijk karakter? Dan zit je goed bij de trots-collectie. Een verrijking van de woning!

Neem voor het leggen van de vloer goed de leginstructie door om de 100% waterbestendigheid te kunnen garanderen.

Prijs m2 excl. btw€ 23,55
Artikelnummer04684
Lengte x breedte (cm)126,1 x 19,2
Dikte (mm)8,0
Toplaag (mm)0,55
Pakinhoud2,179 m2
V-groefPressed bevel 4V
Kleurgrijs-bruin
ModelPlank / 1-strook
OppervlaktestructuurRegister Embossed
Legsysteemzwevend
LegwijzeUniclic
VloerverwarmingGeschikt
Warmteweerstand (m2K/W)0.055
Gebruiksklasse huishoudelijkklasse23
Gebruiksklasse commercieelklasse 32
Levertijd2-5 dagen
Fabrieksgarantie20 jaar

Beantwoord de vragen voor een offerte op maat!

DD Laminaat Trots Solide plank Marjolein