DD Ambitieus PVC plank stroop click

De Douwes Dekker serie Ambitieus is een serie PVC vloeren welke uniek is door de brede range van watervaste vloeren. Ze zijn allemaal ook geschikt voor de badkamer en keuken! Zoveel keus in zorgeloos PVC! De collectie bestaat uit riante planken, lange planken, vierkante tegels en visgraat. De 4 zijdige minivellingkant geven ook een mooi beeld en de 0,55 mm dikker slijtlaag is bijzonder sterk. De Riante planken hebben wel tot 16 verschillende planken per decor. Daardoor zie je minder herhaling in de vloer, het oogt natuurgetrouw. Douwes Dekker Ambitieus is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Klik PVC
Wil je echt eens wat anders? Bij de klik vloeren is het mogelijk de tegels met de visgraten te combineren! Onder de drager van de klik variant zit een speciale lag waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Bovendien zorgt deze laag voor prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping.
Plak PVC
Douwes Dekker Ambitieus is naast de klik ook beschikbaar als plak-PVC. Een goede en gladde ondervloer is belangrijk, de Douwes Dekker dealer adviseert hier graag over. De decoren van de Plak-PVC komen overeen met de klik variant, de dikte en afmeting van deze vloeren zijn anders. Wij van Altena Vloeren adviseren je graag over welke variant het best bij jouw woonsituatie past!

Prijs m2 excl. btw€ 53,75
Artikelnummer04848
Lengte x breedte (cm)151,0 x 22,0
Dikte (mm)7,5
Toplaag (mm)0,55
Pakinhoud2,66 m2
V-groef4-V microvelling
Kleurstroop
ModelPlank / 1-strook
OppervlaktestructuurRegister Embossed
Legsysteemzwevend
LegwijzeDroplock/dropdown
VloerverwarmingGeschikt
Warmteweerstand (m2K/W)0.017
Gebruiksklasse huishoudelijkklasse23
Gebruiksklasse commercieelklasse 33
Levertijd2-5 dagen
Fabrieksgarantie15 jaar

Beantwoord de vragen voor een offerte op maat!

DD Ambitieus PVC plank stroop click