Kloostervloer Breda visgraat olie transparant wit

Deze natuurlijke kleur, bevat een subtiele witte gloed. Doordat de vloer geschaafd is komen er op ruwe plekken mooie extra witte tinten naar boven.

De kloostervloer is een stoere, robuuste eikenvloer
De Kloostervloer is een stoere, robuuste eikenvloer. Onze unieke kloostervloeren zijn donker gestopt voor het schaven om de oude uitstraling te behouden. Deze kloostersortering haalt de charme van een oude houtenvloer in huis, denk hierbij aan noesten, scheuren etc. De vloeren worden geleverd in wisselende lengtes tot een maximum van 290cm. Hout is een natuurproduct en elke vloer is uniek. De kloostervloeren worden behandeld afgeleverd met een speciale behandeling bestaande uit een Hydro behandeling en olie, welke zorgt voor een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke behandeling.

Onderhouds vrije vloer door speciale behandeling
Een hydro behandeling is een 100% natuurlijke behandeling die op onbewerkt hout wordt toegepast. De vloerplanken worden behandeld met een vloeistof dat bestaat uit water met een geheim bestandsdeel dat de poriën van het hout dicht maakt. Door deze behandeling krijgen de vloerplanken een egale kleur en worden ze vuil afstotend.

Prijs m2 excl. btw€ 76,20
ArtikelnummerBreda
Lengte x breedte (cm)60 x 12
Dikte (mm)13
Toplaag (mm)4mm
V-groefMicro V-groef
Kleurtransparant wit
ModelVisgraat
Legsysteemverlijmd
VloerverwarmingGeschikt
Levertijd2-5 dagen
Fabrieksgarantie10 jaar

Beantwoord de vragen voor een offerte op maat!