De sterkste laminaatvloer uit onze hele collectie? Dat is de Berry Alloc High Pressure laminaatvloer! Deze hogedruklaminaatvloeren kunnen een extreem zware belasting aan en zijn daarmee geschikt voor elk project! De kleuren en structuren zijn volledig geïnspireerd op de natuur.

Berry Alloc vloeren

De vloeren van het merk Berry Alloc staan garant voor een hoge kwaliteit. Bij Altena Vloeren vindt u een grote collectie laminaat vloeren. Deze vloeren worden geproduceerd in België, Frankrijk en Noorwegen. Het merk Berry Alloc is wereldwijd bekend en wordt in meer dan 40 landen verkocht. Berry Alloc is begonnen onder de naam Berry Floor laminaat. In de collectie vindt u vloeren in veel verschillende uitvoeringen, stijlen en afmetingen. Van licht tot donker en van subtiele prints tot rustieke houtlooks; alles is mogelijk! Zo vindt u in de collectie van Berry Alloc altijd een vloer die past bij uw persoonlijke wensen en smaak. Naast het standaard laminaat assortiment heeft Berry Alloc ook een collectie high pressure laminaat. Deze zijn speciaal ontworpen om te plaatsen in intensief gebruikte ruimtes, zoals winkelpanden, horecagelegenheden en zelfs luchthavens!

Berry Alloc collectie

De ontwerpers bij Berry Alloc maken iedere nieuwe vloer binnen de collectie met het grootste oog voor detail en dat is terug te zien. In de uitgebreide collectie laminaat van Berry Alloc vindt u sterke vloeren met een bijzonder realistische houtstructuur en matte afwerking. Ze maken gebruik van de nieuwste digitale printtechnieken, waardoor de houtprint haarscherp is. Deze haarscherpe en levensechte houtstructuur op de planken is ook nog eens voelbaar, waardoor deze vloeren nóg meer in de buurt komen van een echte houten vloer. Sterker nog: u zult het verschil niet eens zien.

De Berry Alloc collecties zijn er in verschillende prijsklassen, zo is er altijd een Berry Alloc vloer te vinden die past binnen uw budget.

Dankzij de waterafstotende coating, hoeft u niet bang te zijn dat u uw vloer verpest als er eens een glas drinken omvalt of als u met uw natte schoenen vanuit een regenbui direct naar binnenloopt.

Hieronder vindt u de hele collectie Berry Alloc laminaat vloeren. Welke uitvoering u ook kiest, u kiest altijd voor een vloer vol met karakter!

Berry Alloc Ocean+
De Ocean+ vloeren zijn dankzij de revolutionaire Hydro+ technologie geschikt om te plaatsen in elke ruimte van uw huis, zelfs in uw badkamer. Deze vloeren zijn namelijk volledig waterbestendig! De Ocean+ laminaatvloeren van Berry Alloc zijn verkrijgbaar in verschillen de uitvoeringen en hebben allemaal een 4-zijdige V-groef rondom de planken:

 • Ocean 8 V4; deze 8mm dikke planken hebben een lengte van 1288mm en een breedte van 190mm. De planken zijn voorzien van het DuoLoc kliksysteem.
 • Ocean 8 PA; aan deze planken zit de ondervloer al vast een losse ondervloer is hierdoor niet meer nodig (pad attached). De plank zelf heeft een dikte van 8mm en de ondervloer is 2mm dik. Dit maakt de Ocean 8 PA 10mm dik in totaal. De lengte van de plank is 1288mm en de breedte is 190mm. De planken zijn voorzien van het DuoLoc kliksysteem.
 • Ocean 8 XL; deze 8mm dikke planken hebben een extra grote afmeting: 2038 x 241mm. De planken zijn voorzien van het PentaLoc kliksysteem.
 • Ocean 12 V4; deze planken zijn extra dik, namelijk 12mm en hebben een afmeting van 1288 x 190mm. De planken zijn voorzien van het PentaLoc kliksysteem.
 • Ocean 12 XL; deze planken zijn behalve extra dik ook nog eens extra lang en breed. De planken zijn 2038mm lang en zijn 241mm breed. De planken zijn voorzien van het PentaLoc kliksysteem.

Berry Alloc Chateau
In de Chateau collectie van Berry Alloc vindt u visgraat laminaat. Deze klassieker is niet meer weg te denken uit de moderne interieurs. De korte, smalle planken met de natuurlijke houtstructuren van de Berry Alloc Chateau collectie brengen direct elegantie aan in uw ruimte. De prachtige natuurlijke houtdessins geven een verfijnde uitstraling aan uw ruimte. Iedere plank wordt omlijst door een V-groef, waardoor het lijkt dat u een stijlvolle parketvloer hebt liggen zoals in de kastelen van vroeger. En deze visgraatplanken zijn ook nog eens spatwaterbestendig! De planken zijn voorzien van het ChateauLoc kliksysteem.

Berry Alloc Connect
De Berry Alloc Connect vloeren zijn spatwaterbestendig. De authentieke houtlooks zien er levensecht uit en zijn mooi mat afgewerkt. Dankzij de hoogwaardige materialen zijn deze vloeren extreem krasbestendig. Er zijn drie verschillende uitvoeringen:

 • Connect 8; 8mm dikke plank, zonder groeven. De afwezigheid van de groeven geven een minimalistisch en strak effect. De planken zijn voorzien van het DuoLoc kliksysteem.
 • Connect 8 V4; 8mm dikke plank, met een 4-zijdige V-groef. Door de V-groef rondom alle zijden van de plank, krijgt u een prachtig plankeffect. De planken zijn voorzien van het DuoLoc kliksysteem.
 • Connect 8 XL; 8mm dikke plank met een V-groef langs elke zijde en een extra groot formaat plank van maar liefst 2038 x 241 mm. De planken zijn voorzien van het PentaLoc kliksysteem.

Berry Alloc heeft verchillende kliksystemen voor de diverse uitvoeringen in de collectie. Uiteraard worden de exacte instructies altijd meegeleverd met de door u gekozen vloer.

 • DuoLoc voor de Berry Alloc standaard planken

Met het DuoLoc-systeem kunt u kiezen tussen twee installatiewijzen, namelijk met slagbok/slagijzer of hamer of zonder slagbok.

 • PentaLoc voor de Berry Alloc XL-planken

Het PentaLoc-systeem is extreem eenvoudig en snel, en zorgt ervoor dat u ook moeiteloos lange planken kunt installeren.

 • ChateauLoc voor de Berry Alloc visgraatplanken

Het ChateauLoc-systeem is speciaal ontworpen om de A en B visgraat plankjes gemakkelijk te installeren.

Waarom kiest u voor Berry Alloc vloer?

Naast de mooie en natuurlijke houtdecors en de vele beschikbare kleuren en uitvoeringen, hebben deze laminaat vloeren van Berry Alloc nog veel meer voordelen en goede eigenschappen. Besteedt u graag zo min mogelijk tijd aan het schoonmaken van uw vloer? Heeft u rondrennende en spelende kinderen in huis? Huisdieren die van buiten naar binnen lopen? Laat u wel eens iets uit uw handen vallen? Uw Berry Alloc vloer zal er niet op achteruit gaan! Lees hieronder alle geweldige eigenschappen van deze sterke vloeren.

 • Bestand tegen zonlicht;dankzij de hoogwaardige afwerking verkleurt een vloer van Berry Alloc niet door zonlicht.
 • Zeer krasbestendig;de vloeren zijn zeer sterk en krasbestendig. U kunt onnodige krassen voorkomen door regelmatig te stofzuigen of te vegen met een zachte borstel.
 • Ongekend sterk; Berry Alloc heeft een hele sterke kern, deze kern is gemaakt van hout met een hoge dichtheid wat ervoor zorgt dat de planken stabieler en massiever zijn.
 • Makkelijk te reinigen;Een vlek of hardnekkig vuil, verwijdert u simpel door te dweilen met een goed uitgewrongen dweil.
 • Enorm slijtvast;De planken zijn kwalitatief zo goed afgewerkt dat er niet snel slijtage optreedt.
 • Jarenlange garantie;Met een Berry Alloc vloer bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.
 • Geschikt voor vloerverwarming; De meeste vloeren uit de Berry Alloc laminaat collectie zijn geschikt om te plaatsen op vloeren waar vloerverwarming in zit. Zorg er wel voor dat u altijd een juiste ondervloer gebruikt die warmtegeleidend en isolerend werkt.
 • Bestand tegen vocht; Als de luchtvochtigheid in uw ruimte of de temperatuur schommelt, is dat geen probleem voor de vloeren van Berry Alloc. Door de stevigheid van zowel de laminaatplanken als de klikverbindingen, blijven deze vloeren altijd stabiel op hun plaats liggen.
 • Eenvoudige installatie; Berry Alloc is makkelijk zelf te leggen. Dit is te danken aan het kliksysteem. Het kliksysteem dat gebruikt wordt bij vloeren van dit merk zijn de 5G-lock, de Duo-lock en de Chateau-lock. Deze klikverbindingen zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk maar ook nog eens ijzersterk. Hierdoor blijven de delen altijd stabiel liggen.
 • Niet milieubelastend; Duurzaamheid en kwaliteit vindt Berry Alloc zeer belangrijk. Zij dragen dan ook het ISO 14 001 milieucertificaat. Dit certificaat geeft aan dat bij Berry Alloc de belasting op het milieu tot een minimum wordt beperkt. Het hout dat nodig is bij het produceren van deze vloeren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle vloeren van Berry Alloc hebben het PEFC keurmerk.

Wij kunnen niet anders dan de volgende conclusie trekken:
Met een vloer van Berry Alloc kiest u voor tijdsbesparing op zowel het leggen van de vloer als het onderhouden ervan én u kiest voor een sterke, slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten!

Bestel uw Berry Alloc vloer bij Altena Vloeren

Heeft u uit het uitgebreide assortiment van Berry Alloc uw keuze kunnen maken? Bestel uw vloer dan eenvoudig via onze website. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Kom dan eens langs in onze showroom in Veen voor advies en inspiratie. U kunt ook een staal meenemen naar huis, zodat u de perfecte match kunt maken met uw eigen interieur.