Wie zijn wij

Altena Vloeren is een succesvol parketbedrijf dat al meer dan 20 jaar garant staat voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en een betrouwbaar advies. Gedreven en vol enthousiasme stellen we dagelijks alles in het werk om onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste detail. Ons team van medewerkers beschouwen wij als het hart van ons bedrijf. Want aan hun inzet en betrokkenheid danken wij ons succes. Onze deskundige adviseurs en vakkundige parketleggers werken iedere dag nauw samen om voor u het beste resultaat te realiseren.

Eiken_Visgraat_1Bis_onbehandeld.jpg
Eiken_Visgraat_Rustiek_Onbehandeld_262x262.jpg
Eiken_multiplank.png
VisgraatMegaGerooktWit_.jpg

U bent van harte welkom in ons bedrijf!, wij zijn er trots op.

Assortiment

Altena Vloeren kan meer dan 20 soorten houten vloeren leveren. Elk van deze houtsoorten heeft en zeer onderscheidende en bijzondere uitstraling. We hebben o.a. Frans Eiken, Amerikaans Eiken, Walnoten en Hard Maple (Esdoorn) in ons assortiment.

Ook diverse tropische vloeren, zoals Jatoba en Afzelia zijn leverbaar.

Eiken visgraat gerookt olie wit (transparant)

Voor de liefhebbers van een ‘doorleefde’ vloer hebben wij verouderde Eiken vloeren.

Elke houtsoort kan op haar beurt weer bewerkt worden met lak of olie om de contrasten in het karakter te accentueren. Een collectie gelaagde vloeren maakt het assortiment compleet. Zo ontstaan ontelbaar veel mogelijkheden om de houten vloer te creëren die perfect bij uw huis en inrichting past. Hierbij hoeft geen enkele concessie te worden gedaan in kwaliteit of woongenot.
Elke vloer van Altena Vloeren is daarmee uniek in vorm én functionaliteit.