ONZE SHOWROOM

Onze showroom zien we graag als uw inspiratiebron. Een mooie diversiteit van eigentijdse vloer concepten in hout, laminaat en pvc hebben wij opgesteld zodat u de sfeer en uitstraling van de uiteenlopende stijlen en interieurs kunt proeven.

Eigentijdse en trendy collecties
De royale presentatiepanelen en showborden geven u een voortreffelijk overzicht van ons ruime assortiment houten vloeren, laminaat en pvc. Met collecties die steeds actueel en eigentijds zijn en geleverd worden door uitsluitend gerenommeerde fabrikanten van alle topmerken.

Ons werkgebied
De uitstekende kwaliteit en service van Altena Vloeren is welbekend tot ver buiten Werkendam. Waar u ook woont, wij zorgen dat u die perfecte vloer krijgt die precies bij uw wensen en smaak past.
Onze werkzaamheden concentreren zich in onderstaande regio en ver daarbuiten. Wij leggen onze houten parket vloeren, pvc vloeren en laminaat vloeren van Eindhoven tot Hilversum en van Nijmegen tot Den Haag. Verder vindt u onze exclusieve parket- en patroonvloeren, laminaat en PVC vloeren in grote projecten in kantoorruimten en winkels.

Een passende vloer bij iedere stijl en budget
Of u nu kiest voor onze qua prijs zeer aantrekkelijke basiscollectie of puur maatwerk met vele extra’s waarbij alles mogelijk is. U vindt bij Altena Vloeren altijd een passende vloer bij uw stijl en budget. Onze collectie strekt zich uit van parket, laminaat en PVC vloeren (ook wel vinyl genaamd) tot aan houten vloeren in de meest bijzondere uitvoeringen en patronen, zoals visgraat parket, verouderde vloeren en de actuele grijs-look verweerde en vergrijsde eiken vloeren. Of u de vloer van hout, laminaat of pvc wilt combineren met uw vloerverwarming en/of vloerkoeling of uw (parket)vloer wilt plaatsen in een appartement maakt daarbij niet uit, wij bieden daarvoor al jaren verantwoorde oplossingen.

Uw bestaande houten vloer opknappen
Is uw bestaande houten vloer toe aan een grondige opknapbeurt? Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en lakken, schuren en oliën en het onderhoud van alle soorten houten vloeren. Na het renoveren is uw parketvloer weer helemaal als nieuw en desgewenst afgewerkt in een geheel andere kleur met aan u de keuze; een olie toplaag of toplaag met een matte watergedragen lak.
Bezoek onze schuur-website Altena Vloerenschuren.nl
In onze showroom kunnen wij u volledig informeren over de voor- en nadelen van de olie – lak afwerking en met de monsterborden die aanwezig zijn kunt u precies die kleur behandeling kiezen welke perfect bij uw interieur en smaak past.